BlackBerry prezentē jauno viedtālruni Z30 (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grūtībās nonākušais Kanādas viedtālruņu ražotājs «BlackBerry» ir prezentējis savu jauno modeli «Z30», raksturojot to kā kompānijas lielāko, ātrāko un modernāko viedtālruni.

Jaunajam viedtālrunim ir 5 collu (12,7 centimetru) ekrāns un «BlackBerry» līdz šim jaudīgākais akumulators. Kompānija norādīja, ka tas ir veidots cilvēkiem, kas meklē viedtālruni, kas attīstīts sakariem, ziņojumapmaiņai un produktivitātei.

Kompānijas izstrādātā pilna servisa programmatūra («Documents To Go») jau ir ieinstalēta un telefons darbojas ar jaunāko kompānijas izstrādātās operētājsistēmas «BlackBerry 10» versiju.

«Z30» nākamnedēļ nonāks veikalos Lielbritānijā un Tuvajos Austrumos, bet līdz gada nogales brīvdienu sezonas sākumam tas būs pieejams visā pasaulē.

«BlackBerry» joprojām apsver kompānijas pārdošanu.

«BlackBerry» palīdzēja veidot mobilo telefonu kultūru, piesaistot lietotājus saviem viedtālruņiem, tomēr daudzi viedtālruņu lietotāji pēdējā laikā izvēlas ASV milža «Apple» un citu ražotāju, piemēram, «Samsung», izstrādājumus ar «Google» operētājsistēmu «Android».

Jaunākie dati liecina, ka «BlackBerry» daļa viedtālruņu tirgū pasaulē šogad pirmajā ceturksnī bija 2,9%.

Kompānija ir paziņojusi par jaunu viedtālruņu platformu, tomēr pēc tās ieviešanas kompānijas apgrozījums radīja vilšanos un pirmā ceturkšņa zaudējumi pieauga.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu