Notievēšanas metode, ko ārsti noklusē: zaudē lieko svaru 7 dienās!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

NordenHealth.com

NordenHealth.com

Šoreiz intervija ar Lāsmu Rudmiezi (24) no Rīgas, kura septiņās dienās atbrīvojās no 7,5 kg. Un teicās pie tā neapstāties!

Pagājusi nedēļa, kopš pabeidzi savu individuālo notievēšanas kursu. Tu pilnīgi staro!

Jā, mana dzīve un pašvērtējums ir mainījies par visiem 100! Beidzot esmu sasniegusi to, ko vēlējos! Un tagad ir arī pārliecība, ka varu vēl vairāk.

Vai Tu arī iepriekš esi mēģinājusi notievēt?

Protams, kā jau jebkura normāla sieviete. Neskaitāmas reizes! Man vienmēr ir gribējies strādāt ar cilvēkiem, piemēram, apkalpojošajā sfērā, un tur izskats, protams, ir ļoti svarīgs. Svara problēmas un tās radīto kompleksu dēļ likās, ka neesmu tam piemērota. Vairākas reizes pieteicos un strādāju darba vietās, kas man nemaz nepatika, jo neuzdrošinājos darīt to, ko patiešām vēlos. Jutos ļoti maza, niecīga.

Ko tu darīji, lai notievētu?

Vai.. ko tik es nedarīju! Esmu badojusies, mēģinājusi ēst veselīgi, ievērot sieviešu žurnālos ieteiktās slavenību diētas, bet nesekmīgi. Dažos gadījumos pati neizturēju, dažos kilogrami vienkārši atnāca atpakaļ un pat vēl vairāk, nekā nometu. Un tad vienā dienā uzdūros rakstam iekš bbc.co.uk, kurā kāda sieviete piedzīvoja ļoti līdzīgas problēmas manām. Viņa stāstīja, ka, ievērojot sev izveidotu notievēšanas plānu ārzemju lapā, septiņās dienās nometusi 9 kilogramus! Skaitļi runāja paši par sevi! Man bija jāuzmeklē šī diēta! Izrādās, tā tikko esot kļuvusi pieejama arī Latvijā un TV3 žurnāliste to esot izmēģinājusi uz savas ādas un zaudējusi 3kg pirmajās 3 dienās! Nopriecājos, ka notievēšanas plāns nebūs jātulko no svešas valodas un viss būs latviešu valodā! Izpildīju testu par sevi un nākamajā dienā jau varēju sākt pildīt savu individuālo plānu!

Kas mani pārsteidza - aktivitātes un pati diēta izrādījās pavisam vienkārša, produkti ir viegli pieejami un tai pat laikā izrādās ļoti efektīvi. Piemēram, vai zinājāt, ka svara zuduma paātrināšanai divas dienas pēc kārtas plkst. 8:30 jāizdzer glāze greipfrūtu sulas, kas sajaukta ar biešu sulu?

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus?

Nepadoties! Nomest liekos kilogramus var katra, ir tikai jāatrod individuāla pieeja!

Skaists augums ir tik pat svarīgs kā veselība. Lai būtu skaista un laimīga, šīs lietas ir jāizkopj reizē. Ekstrēmas diētas var iedzīt depresijā un badošanās var atspēlēties dubultā. Svarīgi ir saprast, ka brīnumlīdzekļi neeksistē. Liekais svars neatstāj iespaidu tikai uz izskatu, tas veicina sirds un asinsvadu problēmas.

www.NordenHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu