Tev patīk galvenie aktieri «Greja piecdesmit nokrāsu» ekranizācijai? (87)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Erotiskā un skandalozā E.L. Džeimsas romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») ekranizācijai beidzot izvēlēti aktieri, kuri iejutīsies seksīgā Kristiana Greja un naivās Anastasijas Stīlas lomās.

Kristiana lomai izvēlēts britu aktieris Čārlijs Hannems, bet viņa erotisko sadomazohisma spēļu partnere būs amerikāņu aktrise Dakota Džonsone.

Izvēlēto aktieru vārdi ilgi tika turēti noslēpumā - iepriekš baumojot par Raiena Goslinga un Čeninga Tatuma iespējamo tēlojumu.

Hannems uz ekrāniem redzams šīs vasaras zinātniskās fantastikas grāvējā «Pacific Rim», savukārt amerikāņu aktrise un modele Džonsone ir «Miami Vice» zvaigzne Dona Džonsona.

23 gadus vecā Džonsone uz kinoekrāniem debitēja 1999.gadā kopā ar savu mammu filmā «Crazy in Alabama». Pēdējos gados viņa filmējusies Deivida Finčera filmā «The Social Network» («Sociālais tīkls»).

«Universal Pictures» un «Focus Features» par pieciem miljoniem dolāru 2012.gadā iegādājās tiesības ekranizēt britu rakstnieces E.L.Džeimsas triloģiju «Greja piecdesmit nokrāsas». Par filmas veidotāju izraudzīta britu režisore Sema Teilore-Džonsone.

Kaut arī kritiķi savos izteikumos par erotisko triloģiju nav bijuši pārāk maigi, grāmatas tulkotas jau 50 valodās un visā pasaulē pārdotas jau vairāk nekā 70 miljonos eksemplāru.

Komentāri (87)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu