Kādus brīnumus gatavo Bentley

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Bentley ir auto ražotājs, kas līdzīgi kā cits britu uzņēmums - Rolls-Royce - tradicionāli asociējas ar grezniem limuzīniem un milzīgiem kabrioletiem.

Mūsdienās gan aizvien vairāk gaismā nāk Bentley sportiskais mantojums dažādu Continental GTC modeļu formā. Sportisko tēmu Bentley vadība plāno turpināt un izlaišanai jau tuvākajā nākotnē gatavo ielas sporta automobili ar četrām sēdvietām.

Par šo auto Bentley vadītājs Volfgangs Dirheimers Automotive News Europe varējis pateikt tikai to, ka tas būs moderns, ar futūristisku dizainu un ļoti ātrs. Pirmās dizaina skices arī jau esot tapušas, taču tās nesniedz skaidru ieskatu, kā varētu attīstīties idejas par četrvietīgu ielas sporta auto.

Otrs jaunums un Bentley zīmolam netipiska segmenta auto būs krosovers, par ko jau ziņots iepriekš. Dirheimers neslēpj, ka daudz komponenšu tiks ņemts no esošajiem VW grupas ražotāju modeļiem, proti, Porsche Cayenne un Audi Q7, taču krietni svarīgāk par šo faktu, pēc Bentley vadītāja domām, ir pieejamos agregātus un sastāvdaļas sakombinēt. Pie tam aprīkojums, apdare, kā arī balstiekārta un gaitas īpašības būšot tādas, kādas var gaidīt no britu zīmola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu