Samsung jaunākā planšete būs arī lielākā (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreiz planšetdatoru tirgū bija Apple iPad un tādas ierīces, kas centās tam līdzināties.

Šobrīd situācija ir krasi mainījusies – planšetdatoru dažādība ir tik liela, ka Apple jau cenšas līdzināties citiem, piemēram, izlaižot iPad mini, kas Stīva Džobsa laikā būtu kaut kas neiedomājams.

Iespējams, Apple kādudien nāksies domāt arī par lielāka izmēra iPad maxi, jo galvenais mobilo ierīču tirgus konkurents Samsung šobrīd gatavojot planšeti ar vismaz 12 collu ekrānu. Tā, atsaucoties uz ziņām no Dienvidkorejas, vēsta Cnet.com.

Korejas Korea Economic Daily raksta, ka planšetdatora izstrāde turpinās un tas varētu tikt prezentēts oktobra vidū. Tas varētu iegūt 12,2 collu ekrānu, taču nav zināms, vai Samsung to pozicionēs kā Galaxy Tab.

Patlaban lielākā Samsung zīmola planšete ir Samsung ATIV Smart PC, kas faktiski ir 11,6 collu planšetdators ar atvienojamu fizikālo klaviatūru un Windows 8 operētājsistēmu.

Var atzīmēt, ka ekrāna izmēru kategorijā virs 12 collām jau ir atrodama viena otra ierīce. Piemēram, Toshiba jūnijā pieteica savu Android sistēmas Excite, kam ir 13,3 collu ekrāns.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu