Egle kļūs par prezidenta padomnieci ekonomikas jautājumos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Līdzšinējā Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore Elīna Egle no augusta būs jaunā Valsts prezidenta Andra Bērziņa padomniece ekonomikas jautājumos, pirmdien vēsta LTV. Egle prezidentam sniegs padomus tautsaimniecībā un veidos arī Stratēģiskās analīzes komisiju.

LTV atgādina, ka Egle pirms mēneša apsvērusi iespēju pievienoties bijušā prezidenta Valda Zatlera veidotajai Reformu partijai, taču pēc pārdomām no tā atteikusies. Televīzijas rīcībā esošā informācija liecina, ka tieši šajā pārdomu periodā viņa saņēmusi piedāvājumu no Bērziņa.

Šonedēļ varētu tapt zināms arī jaunā LDDK vadītāja vārds.

Egle norādīja, ka komentārus par savu lēmumu sniegs tikai pēc LDDK padomes sēdes trešdien, 27.jūlijā.

LDDK ir lielākā darba devēju intereses pārstāvošā organizācija Latvijā uzņēmējdarbības vides uzlabošanas, izglītības, nodarbinātības, sociālās drošības, veselības aprūpes, darba tiesību un darba aizsardzības jomās. LDDK apvieno vairāk nekā 58 nozaru, profesionālās un reģionālās uzņēmēju biedrības un darba devēju organizācijas, kā arī vadošos uzņēmumus. LDDK ir arī viens no valdības sociālajiem partneriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu