Jaunajam britu princim dots vārds Džordžs Aleksandrs Luī (105)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan oficiāli Lielbritānijā Kembridžas hercoga Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas jaundzimušā dēla vārdu varēja nosaukt 10 dienu laikā, jau šodien tapa zināms, ka puisēna vārds būs Džordžs. Nākamajam troņmantniekam ir vēl divi vārdi, un pilnā vārdā viņu sauks Džordžs Aleksandrs Luī.

«Kembridžas hercogs ar hercogieni ar prieku paziņo, ka viņi savu dēlu nosaukuši par Džordžu Aleksandru Luī. Bērns būs zināms kā Viņa Karaliskā Augstība Kembridžas princis,» paziņoja Kensingtonas pils.

Viljama un Ketrīnas bērns troņmantnieku rindā ir trešais. Princis Viljams, kurš ir nākamais rindā uz Lielbritānijas troni pēc sava tēva prinča Čārlza, un Ketrīna Midltone apprecējās 2011.gada aprīlī.

Vārds Džordžs līdzās ar Džeimsu bija bukmeikeru favorīts.

Jaunie vecāki ar bērnu pēc slimnīcas pamešanas otrdien šobrīd atrodas Ketrinas ģimenes mājās Berkšīrā.

Kembridžas hercogiene Ketrina pirmdien plkst.16.24 laida pasaulē 3,8 kilogramus smagu puiku. Dzemdības ilgušas desmit stundas, tajās piedalījās arī princis Viljams.

Komentāri (105)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu