Bērziņš sirsnīgi sagaidīts vizītē Lietuvā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidents Andris Bērziņš oficiālajā vizītē Lietuvā sagaidīts sirsnīgi. Vizīte sākās jau plkst.9.30 ar oficiālo sagaidīšanas ceremoniju prezidenta pils pagalmā, kur Bērziņu sagaidījusi Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite.

Kā novērojām, Bērziņš ir turējis savu solījumu un uz tikšanos ar Lietuvas prezidenti pavadošajam operatīvajam transportam nebija iedegtas bākugunis. Arī šajā oficiālajā vizītē Bērziņš ieradies bez savas kundzes, līdzīgi kā dienu iepriekš, kad Valsts prezidents darba vizītē bija viesojies Igaunijā.

Pēc sagaidīšanas un sirsnīgas sarokošanās ar Grībauskaiti sekoja fotografēšanās un parakstīšanās viesu grāmatā prezidenta pils Baltajā zālē.

Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Bērziņš uzaicina Lietuvas prezidenti Grībauskaiti apmeklēt Latviju

Bērziņš šodien oficiālās vizītes laikā Lietuvā, tiekoties ar Lietuvas prezidenti Daļu Grībauskaiti, uzaicināja viņu valsts vizītē apmeklēt Latviju.

Tā vēsta ieraksts prezidenta tvitera kontā.

Kā ziņots, Bērziņš, esot vizītē Igaunijā, 12.jūlijā uzaicināja kaimiņvalsts prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu valsts vizītē apmeklēt Latviju.

Pašlaik Lietuvā Bērziņam norisinās saruna ar Seima spīkeri Irēnu Degutieni. Šodienas vizītes laikā prezidents piedalīsies arī ziedu nolikšanas ceremonijā Antakalnis kapsētā.

Pēcpusdienā Bērziņš piedalīsies Lietuvas prezidentes rīkotajās pusdienās.

Pēcpusdienā Bērziņš piedalīsies Lietuvas prezidentes rīkotajās pusdienās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu