Kriss Brauns apsūdzēts bēgšanā no avārijas vietas (2)

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

R&B dziedātājs Kriss Brauns otrdien apsūdzēts par aizbēgšanu no avārijas vietas, ko izraisījis, braucot bez derīgas vadītāja apliecības.

Apsūdzībā teikts, ka 24 gadus vecā mūziķa vadītais auto esot ietriecies citas mašīnas aizmugurē, atklāja Losandželosas prokuratūras runasvīrs Frenks Mateldžans.

Pats Brauns gan apsūdzību tviterī dēvē par «smieklīgu», sakot, ka tā esot bijusi tikai «netīra mašīna». «Tā nav bēgšana no avārijas vietas, ja tu izkāp no mašīnas, apmainies ar informāciju un neviena no mašīnām nav cietusi. Tas patiešām ir smieklīgi,» tvītoja dziedātājs, kurš joprojām izcieš nosacītu sodu par tā laika draudzenes Rianas piekaušanu 2009.gadā.

«Man ir derīga autovadītāja apliecība, un es otras mašīnas vadītājai nosaucu savus datus. Viņa ieraudzīja kameras un gribēja sacelt traci,» viņš raksta. «Es necietīšu uzbrukumus un dzelteno žurnālistiku!»

Par 2009.gada uzbrukumu Braunam tika piespriests piecu gadu nosacīts sods, 180 dienas sabiedrisko darbu un piespiedu psihologa konsultācijas.

Brauns, kurš apsūdzēts arī par krāpšanos ar sabiedrisko darbu atskaiti, varētu nokļūt cietumā, ja tiesa uzskatīs, ka viņš pārkāpis nosacītā soda noteikumus.

«Mēs ziņosim par pārkāpumu apgabala prokuratūrai, un tālāk rīkosies viņi,» sacīja Mateldžans.

Brauns bijis iesaistīts vairākos medijos plaši apspriestos konfliktos, tostarp kautiņā ar reperi Dreiku kādā naktsklubā un strīdu ar dziedātāju Frenku Oušenu ierakstu studijas ārpusē.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu