Maijā Saeimas deputātiem atalgojumā izmaksāts 112 851 lats (21)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Maijā Saeimas deputātiem atalgojumā tika izmaksāts 112 851 lats pēc nodokļu nomaksas, liecina informācija Saeimas mājaslapā.

Maijā zemāko atalgojumu, kas bija mazāks par 1000 latiem, saņēma deputāti Andris Buiķis (V), Ingmārs Čaklais (V), Marjana Ivanova-Jevsejeva (SC), Daina Kazāka (RP), Jānis Klaužs (ZZS), Kārlis Krēsliņš (VL-TB/LNNK), Jānis Lāčplēsis (V), Igors Meļņikovs (SC), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Vladimirs Reskājs (SC).

Lielāku atalgojumu maijā, tāpat kā citos mēnešos, saņēma Saeimas Prezidija locekļi - Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V), kuras atalgojums bija 1711 lati, Saeimas priekšsēdētājas biedri Inese Lībiņa-Egnere (RP) un Andrejs Klementjevs (SC) maijā saņēma atalgojumu attiecīgi 1668 un 1511 latus, Saeimas sekretārs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK) - 1528 latus un Saeimas sekretāra biedrs Jānis Vucāns (ZZS) - 1401 latu.

Deputātu atalgojumā iekļauta alga, slimības pabalsts, samaksa par frakcijas priekšsēdētāja vai viņa vietnieka amatu, samaksa par Saeimas komisijas priekšsēdētāja, viņa vietnieka vai sekretāra amatu, samaksa par Saeimas apakškomisijas priekšsēdētāja vai sekretāra amatu, kā arī piemaksa Saeimas Prezidija locekļiem.

Kā ziņots, janvārī Saeimas deputātiem atalgojumā tika izmaksāti 111 873 lati pēc nodokļu nomaksas, februārī - 110 788 lati, martā - 112 215 lati, bet aprīlī - 113 841 lats.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu