Ķīlis par aptuveni 20 000 latu palielinājis parādsaistības (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nu jau bijušais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis pagājušajā gadā par aptuveni 20 000 latu ir palielinājis savas parādsaistības, liecina informācija valsts amatpersonas deklarācijā.

Ja deklarācijā par 2011.gadu Ķīļa parādsaistības bija uzrādītas 7686 latu apjomā, pērn tās bija palielinājušās līdz 27 102 latiem.

Pagājušajā gadā Ķīļa ienākumi bija 23 357 lati, no tiem lielākā daļa - 17 839 lati - par ministra pienākumu pildīšanu, kā arī viņš saņēmis honorāru par akadēmisko darbību, kompensāciju no Izglītības un zinātnes ministrijas, bet Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra Ķīlim izmaksājusi pabalstus. 2011.gadā ienākumi par ministra amata pildīšanu bija 6588 latu apjomā, jo viņš par ministru kļuva tikai 2011.gada rudenī.

Ķīlim pieder 34 kapitāldaļas 667 latu vērtībā SIA «Analītisko pētījumu un stratēģiju laboratorija», kā arī viņa īpašumā ir zeme, dzīvojamās un nedzīvojamās ēkas Brantu pagastā un dzīvoklis Rīgā.

Jau ziņots, ka Ķīlis šonedēļ atkāpās no amata saistībā ar savu ilgstošo slimošanu. Ķīlis izglītības un zinātnes ministra amatā bija kopš 2011.gada 25.oktobra. Viņš bija Reformu partijas virzīts ministrs, taču tā arī līdz šim nav kļuvis par partijas biedru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu