Fotoreportāža: noticis Latvijā pirmais Sieviešu skrējiens (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Šodien, 1. maijā, Mežaparkā notika Latvijā pirmais Sieviešu skrējiens, kura mērķis ir motivēt sievietes pievērsties sportiskam dzīvesveidam. Sieviešu atsaucība bija milzīga!

Kopš gada sākuma ikviena Latvijas sieviete tika aicināta pieteikties kādā no pasākuma septiņu kilometru distancēm - skriešanā, nūjošanā vai iešanā. Skrējiena ideja ir aizrāvusi daudzas sievietes, un

plānots, ka tajā piedalīsies 3000 dalībnieču,

tostarp astoņas sabiedrībā labi pazīstamas skrējiena vēstneses, arī veselības ministre Ingrīda Circene (V) un labklājības ministre Ilze Viņķele (V).

1.maijā Mežparkā no plkst.10.00 estrādē darbu sāka Sieviešu skrējiena reģistrācijas telts un mantu glabātuve. Īsi pirms plkst.10.30, kad tiks dots starts bērnu skrējieniem, uz lielās skatuves uzstājās bērnu popgrupa «Knīpas un knauķi». Kad mazie sportisti būijapieveikuši distanci, plkst.11.45 profesionālu treneru vadībā notiks kopīga iesildīšanās ilgi gaidītajām 7 km distancēm, kuru starts paredzēts bija plkst.12.00. Sacensību starts un finišs - Mežaparka Lielajā estrādē. Savukārt apbalvošanas ceremonija notika plkst.13.35. Lai pasākumu dalībniecēm un līdzjutējiem padarītu pēc iespējas atraktīvāku, to vadīja populārie aktieri Intars Rešetins un Gints Grāvelis, kuri dāmu gatavošanās procesam aktīvi sekojuši līdzi visu šo laiku.

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET
Sieviešu skrējienā piedalījās arī astoņas skrējiena vēstneses,

kuras veikušas garu, bet aizraujošu ceļu, gatavojoties pasākumam un iedvesmojot citas sievietes pievērsties sportam: modes blogere Agnese Kleina, TV seja Anna Rozīte, aktrises Dārta Danēviča un Jekaterina Frolova, raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja Kristīne Virsnīte, vieglatlēte Anita Kažemāka, sporta entuziaste Indra Muceniece un žurnāla «Shape» galvenā redaktore Gundega Bičevska.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu