Ņujorkā debitēs jaunā Impreza

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Ņujorkas auto šovā, kurš oficiāli tiks atklāts 20. aprīlī, tiks prezentēts pilnīgi jauna Subaru Impreza, tiesa gan, tas būs amerikāņiem domātais variants, kas nedaudz atšķiras no tirgošanai citās valstīs paredzētajiem automobiļiem.

Ņujorkā japāņi plāno prezentēt gan jaunās Impreza četru, gan piecu durvju versijas. Kā norāda uzņēmums, tie būs ekonomiskākie pilnpiedziņas automobiļi, kādus var atrast visā Savienoto Valstu auto tirgū, jo vidēji patērē tikai 6,5 litrus degvielas uz 100 kilometriem.

Īpaši vairāk par jauno Impreza pateikts nav. Tik vien kā apgalvojums, ka līdz ar jauno dizainu ir iegūts plašāks salons, bet tajā sasniegtais komforta līmenis un izsmalcinātība vairos modeļa pievilcību patērētāju acīs. Lai jau tā būtu. Katrā ziņā Subaru markas firmas zīme - simetriskā pilnpiedziņa un opozītmotors - būs arī jaunajai Impreza.

Vienīgajā pagaidām publiskotajā jaunās Subaru Impreza attēlā auto priekšpusi un aizmuguri var redzēt tikai no sāniem
Vienīgajā pagaidām publiskotajā jaunās Subaru Impreza attēlā auto priekšpusi un aizmuguri var redzēt tikai no sāniem Foto: Subaru
Foto: Subaru
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu