Premjers algā martā saņem 1309 latus (124)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis martā algā saņēmis 1309 latus, kas ir tieši tikpat, cik iepriekšējā mēnesī, liecina Valsts kancelejas mājaslapā publiskotā informācija.

Vairāk par premjeru martā nav saņēmis neviens no valdības ministriem. Jaunā satiksmes ministra Anrija Matīsa, kurš amatā stājās 1.martā, alga martā bija 1247 lati.

Vislielākā alga no ministriem martā bijusi zemkopības ministrei Laimdotai Straujumai, kura saņēma 1285 latus, bet vismazāk saņēma izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, kurš ilgstoši slimo. Ķīlis martā nopelnījis 542,6 latus.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis martā saņēma 1226 latus, labklājības ministre Ilze Viņķele – 1230 latu, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts – 1221 latu. Tieslietu ministrs Jānis Bordāns – 1199 latus, savukārt ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, veselības ministre Ingrīda Circene un kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende katrs saņēma 1180 latu.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs martā Edmunds Sprūdžs nopelnīja 1168 latus.

2010.gada jūnijā stājās spēkā grozījumi Valsts pārvaldes iekārtas likumā, nosakot, ka iestādes amatpersonām izmaksāto atalgojumu katru mēnesi publicē iestādes mājaslapā internetā, norādot vārdu, uzvārdu, amatu un izmaksātā atalgojuma summu, ja likums nenosaka citādi.

Komentāri (124)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu