Aprīļa beigās izsolīs «Krājbankas» meitasuzņēmuma īpašumus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprīļa beigās paredzēts izsolīt vairākus likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» meitasuzņēmumam SIA «LKB Rīgas īpašumi» piederošus nekustamos īpašumus, liecina publicētie paziņojumi par izsolēm.

Paredzēts izsolīt savstarpēji saistītu nekustamo īpašumu lietu kopību, ko veido nekustamais īpašums Krišjāņa Valdemāra ielā 76-1A - neapdzīvojamās telpas 508,2 kvadrātmetru platībā, kā arī pie īpašuma piederošās domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, domājamās daļas no nekustamā īpašuma Krišjāņa Valdemāra ielā 76, kas sastāv no zemesgabala 802 kvadrātmetru platībā un domājamās daļas no nekustamā īpašuma Krišjāņa Valdemāra ielā 76, kas sastāv no zemesgabala ar 5744 kvadrātmetru kopējo platību. Nekustamo īpašumu lietu kopības izsoles sākumcena ir 142 000 latu, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Tāpat paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Gogoļa ielā 7-16, Rīgā. Īpašumu veido neapdzīvojama telpa 49,6 kvadrātmetru platībā un pie īpašuma piederošas domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un šķūņa. Izsoles sākumcena ir 25 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Paredzēts izsolīt arī nekustamo īpašumu Maskavas ielā 243-97, Rīgā. Īpašumu veido neapdzīvojama telpa 512,2 kvadrātmetru platībā un pie īpašuma piederošas domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas. Izsoles sākumcena ir 94 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Paredzēts izsolīt arī savstarpēji saistītu nekustamo īpašumu lietu kopību Maskavas ielā 297-604, Rīgā. Īpašumu lietu kopību veido neapdzīvojama telpa 122,53 kvadrātmetru platībā un pie īpašuma piederošas domājamās daļas no īpašuma Maskavas ielā 267, ko veido zemesgabals ar kopējo platību 5000 kvadrātmetri. Izsoles sākumcena ir 70 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Izsoles notiks 25.aprīlī likvidējamās «Latvijas Krājbankas» telpās Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt «Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu