BlackBerry atgriezies pie peļņas gūšanas (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādas viedtelefonu ražotājs «BlackBerry» pagājušā biznesa gada ceturtajā ceturksnī, kas noslēdzās martā, strādāja ar 98 miljonu ASV dolāru (53,9 miljonu latu) peļņu, salīdzinot ar 125 miljonu dolāru (68,7 miljonu latu) zaudējumiem attiecīgajā laika periodā pirms gada, teikts kompānijas publiskotajā paziņojumā.

Uzņēmums šā gada janvārī nomainīja savu nosaukumu no «Research In Motion Ltd.» uz «BlackBerry» un tirgū laida jauno operētājsistēmu «BlackBerry 10», tādējādi cenšoties atgūt pozīcijas tirgū, kurā dominē konkurenti.

Kompānija norādīja, ka iepriekšējā ceturksnī pārdevusi sešus miljonus viedtālruņu, tostarp aptuveni vienu miljonu «BlackBerry 10» vienību.

«Mēs pēdējā gada laikā «BlackBerry» esam ieviesuši vairākas izmaiņas, un šīs izmaiņas nodrošinājušas, ka kompānija ceturtajā ceturksnī atgriezās pie peļņas,» pavēstīja uzņēmuma vadītājs Torstens Heinss.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu