Neapstiprinātas baumas: Abramoviču ASV esot aizturējis FIB (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāki Krievijas ziņu kanāli pirmdien ziņo, ka ASV varas iestādes, konkrēti Federālās izmeklēšanas birojs (FIB), aizturējušas Krievijas oligarhu Romānu Abramoviču. Tomēr oficiāli šī informācija nav apstiprināta un Abramoviča pārstāvji to kategoriski noliedz.

«The Business Insider» vēsta, ka Abramoviča preses pārstāvis pēc baumu izplatīšanās aizturēšanas faktu noliedzis. Abramovičs gan patlaban atrodoties Amerikas Savienotajās Valstīs, tomēr aizturēts neesot. Arī viņa oficiālajā Twitter kontā parādījies ieraksts, ka baumas par arestu «nav patiesas».

Sākotnējo informāciju par Abramoviča arestu izplatīja Krievijas telekanāls RBK, un tālāk šī informācija izplatījās vairākos citos Krievijas medijos.

FIB pārstāvji šo informāciju pagaidām nekomentē.

«The Telegraph» žurnālisti tikmēr vēsta, ka pirmavota RBK ziņa bijusi balstīta uz baumām. Arī RBK Twitter ieraksti liecina, ka viņi paši informāciju vēl pārbaudot.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu