Aicina uz bezmaksas lekciju par mediāciju

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien, 12. martā plkst. 17:00, Biznesa augstskolā Turība C213. auditorijā, Rīgā, Graudu ielā 68, notiks lekcija «Konfliktu risināšanas process – mediācija».  Lekcijā tiks apskatīti sekojoši jautājumi:

  • Mediācijas procesa būtība
  • Mediatora loma konflikta risināšanā
  • Mediācijas priekšrocības un trūkumi
  • Piemēri no prakses

«Mediācija pasaulē jau tiek plaši izmantota, jo nereti tā ir iespēja risināt strīdus ātrāk, lētāk un ērtāk nekā tiesas ceļā,» stāsta Ieva Ramiņa, „ tāpēc nav šaubu, ka mediācijas procesa loma ir ļoti nozīmīga.»

Visi interesenti laipni aicināti šo lekciju apmeklēt bez maksas. Ikvienam būs iespēja saņemt noderīgu informāciju par konfliktu risināšanu, kā arī uzdot jautājumus mediatorei un zvērinātai advokātei Ievai Ramiņai. Tā kā šobrīd tiek izstrādāts Mediācijas likumprojekts, kas atsevišķos gadījumos paredz piesaistīt mediāciju tiesas procesam, īpaši iesakām šo lekciju apmeklēt tiem, kas interesējas par tiesvedību.

Pieteikšanās aizpildot pieteikuma anketu: http://bit.ly/Vvah60

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu