Jeep Cherokee iegūst jocīgus lukturus (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Ženēvas automobiļu izstādē Jeep uzstāsies ar jauniem Compass, Wrangler Rubicon un arīdzan Grand Cherokee.

Līdz automobiļu pirmizrādei atlicis nedaudz vairāk par nedēļu, tomēr Jeep pagaidām par jaunajiem auto izsakās visnotaļ noslēpumaini. Plašajā Eiropas medijiem domātā materiālā var uzzināt tikai to, ka jaunais Grand Cherokee neatkarīgi no motorizācijas tiks apgādāts ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un modeļa caurgājību smagos apstākļos nodrošinās divu veidu pilnpiedziņas sistēmas - Quadra-Trac II un Quadra-Drive II –, kā arī Quadra Lift pneimopiekare un Selec-Terrain vilkmes kontroles sistēma.

Dzinēju klāstā iekļauts 3 litru V6 dīzelis, kā arī V6 un V8 benzīnnieki. To parametri netiek precizēti, taču Jeep norāda, ka efektivitātes celšanas nolūkā automobiļiem paredzēts Eco Mode braukšanas režīms, savukārt V8 motoram būs arī četru cilindru atslēgšanas iespēja nelielas slodzes apstākļos.

Grand Cherokee tiks arī pie atsvaidzināta virsbūves dizaina un labāka salona iekārtojuma. Aprīkojuma līmeņi kopumā būs četri – Laredo, Limited, Overland un īpaši greznais Summit – un katrs no tiem atšķirsies ar niansēm kā salonā, tā arī ārējā izskatā. Vienlaikus ar Grand Cherokee tiks izlaists arī «interesanta» izskata Cherokee ar savdabīgākajiem priekšējiem lukturiem, kādi redzēti Jeep piedāvājumā un neviļus atgādina Nissan Juke. Uz Eiropu Jeep Cherokee gan nebrauks.

Bez Grand Cherokee Jeep Ženēvas izstādes stendā, kura iekārtojumā urbānā vide mīsies ar klintsbluķu krāvumiem un tuksnesi, debitēs arī jaunais Compas, kas ir Grand Cherokee mazāka un vienkāršāka versija, kā arī leģendārā Wrangler īpašās versijas Rubicon 10 gadu jubilejas modelis. Par šiem automobiļiem informācija ir vēl skopāka, taču to interesenti laika gaitā varēs gūt Jeep sociālajās interneta vietnēs www.facebook.com/JeepOlllllllOpeople, www.youtube.com/JeepOlllllllOPeople, www.twitter.com/Jeep_People, www.instagram.com/jeeppeople, www.pinterest.com/jeeppeople un www.flickr.com/jeep-people.

Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee Foto: Chrysler
Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu