Ginta Lapiņa pakāpjas par 6 vietām pasaules supermodeļu topā (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ik gadu ietekmīgākais pasaules modeļu portāls models.com pasludina pasaules modeļu top 50. Pēc veiksmīgu modes nedēļu, reklāmas kampaņu, žurnālu vāku skaita un līmeņa labākās no labākajām tiek Top50 sarakstā. Katrai modelei ir pagodinājums būt atzītai models.com topā. Gadu ilgs darbs, industrijas profesionāļu atzinība tiek ņemti vērā, sastādot sarakstu. Šajā topā ir pabijušas visas pasaulslavenas topmodeles, kas tagad tiek dēvētas par ikonām, - Keita Mosa, Žizele Bundhema, Naomi Kempbela u.c.

Nina Ricci
Nina Ricci Foto: AFP/LETA

Sazinoties ar DANDY model management, Lapiņas aģentūru Latvijā, no tās pārstāvjiem esam saņēmuši pozitīvu komentāru: «Esam priecīgi, protams, bet mums tas nebija liels pārsteigums, jo Ginta mērķtiecīgi virzās augšup savā karjerā. Nenoliedzami esam priecīgi par vēl vienas latvietes sasniegumiem.»

John Galliano
John Galliano Foto: AFP/LETA

Gribas pieminēt, ka Top50 ieskan arī citu Baltijas valstu modeļu vārdi. Igauniete Karmena Pedaru (Gucci, Armani, D&G, Fendi u.c. zīmolu seja) topā ieņem 6. vietu, igauniete Katlina Āsa ir 44. vietā. Lietuviešu modele Edita Vilkevičute vairākus gadus ieņem 21. pozīciju. No visu pasaules topmodeļu saraksta baltietes ieņem precīzi 10%, ar ko mums būtu jālepojas.

    Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu