Bentley apvidnieks nelīdzināsies konceptautomobilim (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Bentley zīmola pirmā apvidnieka konceptuālā versija EXP 9 F, kam var veltīt tādus epitetus kā, piemēram, «dīvaina izskata begemots ar izbrīnītu skatienu», tā arī paliks kā vēstures liecība, jo sērijveida modeli iecerēts veidot pilnīgi citādu.

Bentley vadītājs Volfgangs Šraibers ir oficiāli apstiprinājis, ka tā pirmais apvidnieks nonāks sērijveida ražošanā, atsaucoties uz britu Autocar, vēsta Motor.ru.

Pēc Šraibera teiktā ražošana sāksies pēc trim gadiem un tajā plānots izmantot tehnoloģisko platformu, uz kuras top tādi Volkswagen grupas uzņēmumu auto kā Audi Q7 un taps nākamās paaudzes Porsche Cayenne.

Bentley apvidniekam ir paredzēts uzstādīt V8 turbo motoru un, iespējams, arī W12 spēka agregātu ar zīmola ātrākajiem modeļiem piestāvošiem 600 zirgspēkiem.

Ārēji sērijveida modelis drīzāk līdzināsies citiem esošajiem zīmola modeļiem nekā konceptautomobilim EXP 9 F, kas tika parādīts pērnā gada Ženēvas auto izstādē un izpelnījās diezgan atšķirīgas atsauksmes.

«Kad ieraudzīsit mūsu auto ārējo dizainu, teiksiet, ka tas tiešām ir īsts Bentley,» - tā Šraibers.

Jau iepriekš tika ziņots, ka britu kompānija gatavojas kardināli mainīt EXP 9 F ārējo dizainu. Iepriekšējais kompānijas vadītājs Volfgangs Dirheimers gan norādīja, ka potenciālie klienti auto ārieni aptaujās ir novērtējuši ar atzīmēm no 7 līdz 10, taču dizainu tāpat nolemts pārveidot.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu