BBC zvaigzne Sevils bijis «maniakāls dzimumnoziedznieks» (23)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savulaik populārais BBC raidījumu vadītājs Džimijs Sevils bijis maniakāls dzimumnoziedznieks, viņa jaunākajiem upuriem bijuši tikai astoņi gadi, ētera zvaigznes upuru vidū bijuši kā bērni, tā pieaugušie, tos viņš atradis pat slimnīcās, arī kādā slimnīcā, kur pēdējās dienas pavadījuši uz nāves gultas gulošie.

2011.gadā 84 gadu vecumā mirušais Sevils izmantojis savu slavenības statusu, lai «slēptos gaišā dienas laikā», tomēr pret viņu varēja tikt ierosinātas lietas, teikts policijas un bērnu tiesību aizsardzības aģentūras ziņojumā.

Apsūdzībās minētie noziegumi notikuši no 1955. līdz 2009. gadam, un «pamatā tie bijuši nejauši dzimumnoziegumi, vairums no tiem notikuši Sevila manipulāciju radītās situācijās», tomēr dažos manāmas plānošanas pazīmes.

Pret Sevilu, kurš bija viena no lielākajām britu televīzijas zvaigznēm 70. un 80. gados, liecības snieguši 450 cilvēki. Policija apliecināja, ka tā visā Lielbritānijā ir reģistrējusi 214 kriminālus nodarījumus.

Jau vēstīts, ka BBC satricinājušas apsūdzības, ka raidorganizācijas ilggadējā šovu zvaigzne Džimijs Sevils 40 gadu laikā - arī tad, kad viņš strādāja BBC, - varētu būt seksuāli izmantojis vairākus simtus bērnu.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu