Iespējams, seksīgākā baznīcas vikāre (76)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Anglikāņu baznīcas vikāre Sallija Hičnere izskatās iespaidīgi - redzot viņu kalpojam baznīcā, grūti savienot viņas tēlu ar svēto darbu. Jā, tas ir stereotipiski, jo Dieva kalpus esam pieraduši saistīt ar ne tik uzkrītošu ārieni.

Sallija Hičnere ir trīsdesmit divus gadus veca Anglikāņu baznīcas vikāre, kura pazīstama arī kā aktīviste nesen notikušajā balsojumā Anglikāņu baznīcas ģenerālsinodē par sieviešu ordinēšanu bīskapa amatā. Meitenei par teoloģiju radās interese jau divpadsmit gadu vecumā, un kopš tā laika viņa nopietni studējusi visu, kas skar reliģiju un antropoloģiju.

Arī draudzes locekļi un citi garīdznieki Salliju raksturo kā nopietnu un atbildīgu sava amata veicēju.
Foto: Reuters/ekrānšāviņš no BBC

Tomēr daudzus mulsina gados jaunās sievietes ārējais izskats un izturēšanas ārpus baznīcas. Ikdienā Sallija uz baznīcu nāk tērpusies sev iemīļotā stilā - zem vikāra apmetņa bieži vien ir uzvilkti minisvārki vai ķermenim pieguļoša kleitiņa. Bieži Salliju var redzēt arī baikera stila ādas jaciņā, zem kuras vīd klasiskā vikāra apkakle.

Foto: facebook

Hičneres dzīves neatņemama sastāvdaļa ir arī aktivitātes facebook un twitter, kur arī viņa ievieto koķetus foto, piemēram, piemiedzot ar aci kamerai.

Vai vikāre var būt sieviete, kura ir seksapīla un drosmīga savā ikdienas apģērbā, te vieta diskusijām!

Komentāri (76)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu