Kia atklāj sportiskā pro_cee'd tehniskos datus (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Kia karstākais hečbeks, trīs durvju modeļa pro_cee'd sportiskā versija GT, tiks apgādāta ar 1,6 litru GDI turbodzinēju.

Šie fakti no Dienvidkorejas ražotāja bija zināmi jau iepriekš, taču tagad Kia ir nācis klajā arī ar dzinēja parametru skaitļiem un dinamikas rādītājiem, kā arī apstiprinājumu, ka būs arī piecu durvju cee'd GT versija.

GT modeļiem paredzēts uzstādīt 1,6 litru turbo motoru, un tā jauda būs 204 zirgspēki un 265 Nm. Vilkme priekšējiem riteņiem tiks novadīta caur sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, un šādā komplektācijā auto spēs 100 km/h sasniegt 7,9 sekundēs. Salīdzinājumam - VW Golf GTI ar 210 zirgspēkiem šo pašu disciplīnu izpilda par sekundi ātrāk.

Bez spēcīgāka motora GT automobiļi iegūs arī pielāgotu balstiekārtu, standartā tiks apgādāti ar 18 collu riteņiem, Recaro sēdekļiem un iegūs citādāku vizuālo noformējumu - jaunu radiatora režģi, lukturu blokus, zemākus bamperus, četru punktu LED dienas gaitas lampas, sarkanus bremžu suportus, kā arī unikālu virsbūves krāsojumu.

Salonā bez jau minētajiem Recaro sēdekļiem par auto veiktspējai atbilstošu atmosfēru gādās alumīnija pedāļu uzlikas un īpaši apdares materiāli.

Kia pro_cee’d GT un cee’d GT ražošana Žilinas rūpnīcā Slovākijā sāksies 2013.gada maijā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu