Maluzvejniekiem jāmaksā 6000 latu soda nauda (28)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šonakt pie Daugavas hidroelektrostacijas (HES) Valsts vides dienesta inspektori sadarbībā ar Valsts policijas Prevencijas nodaļas darbiniekiem aizturēja piecus maluzvejniekus, kurus par nelegālu 20 lašu lomu sauks pie kriminālatbildības, kā arī piemēros 6000 latu soda naudu.

Kā pastāstīja Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes Rīgas sektora vecākais inspektors Gints Zemitāns, tad maluzvejnieki tika aizturēti uz Zirņu salas, jo pārbaudot vainīgo automašīnu, tās bagāžniekā tika atrasti trīs 100 metrus lieli tīkli, kā arī noķerti 20 laši - 12 mātītes un astoņi tēviņi.

Zemitāns zināja stāstīt, ka visas aizturētās personas ir no Ķekavas novada, bet divas no tām jau iepriekš tika aizturētas par līdzīgiem gadījumiem.

Uz notikuma vietu tika izskauti Valsts policijas darbinieki no Salaspils novada, lai par konstatēto faktu tiktu sākts kriminālprocess, bet par nodarīto zaudējumu zivju resursam vainīgajiem būs jāmaksā 6000 latus liels naudas sods.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu