TVNET Ziemassvētku eksperte Liena Kalna (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Tuvojas gada baltākie un gaišākie svētki, tāpēc TVNET Sievietēm par eksperti uzaicināja Lienu Kalnu - «Ziemassvētku veikala» idejas autori un izveidotāju. Tieši viņai varēsi jautāt visu par dāvanu saiņošanu, izvēli, māju dekorēšanu, ēdienu noformēšanu un vēl un vēl... Piedāvājam nelielu interviju ar mūsu jauno eksperti.

Ziemassvētki ir vieni no Lienas mīļākajiem svētkiem: «Tiem ir sava, vārdos neaprakstāma maģija. Tuvojoties ziemas saulgriežu laikam, cilvēkos atplaukst brīnuma gaidīšanas prieks!»

Kā dzima ideja par «Ziemassvētku veikalu»?

Pirms četriem gadiem, strādājot pie Kalnciema tirdziņa, man ienāca prātā doma: kā būtu, ja Ziemassvētku laikā visas interesantās,

stilīgās un oriģinālās Latvijā tapušās dāvanas būtu iespējams iegādāties vienuviet.

Tā dzima ideja par «Ziemassvētku veikalu»! Mana galvenā vēlme bija izveidot nevis vienkāršu veikalu, bet tādu kā mazo salaveču biroju. Vietu, kur dāvanu iespējams ne tikai iegādāties, bet arī gaumīgi iesaiņot un pat piegādāt uz mājām, lai to nevajadzētu slēpt skapja visdziļākajā stūrī.

Kā veicas ar salaveču biroju? Kur slēpjas tā noslēpums?

Izvērtējot rezultātus, esmu gandarīta, ka šis projekts ik gadu uzrunā aizvien vairāk un vairāk cilvēku. Patiess prieks skatīties, kā cilvēki,

ienākot «Ziemassvētku veikalā» noķer īsto svētku sajūtu.

Vēlējos panākt, lai viņiem šeit būtu ne tikai iespēja iegādāties dāvanas saviem mīļajiem, bet arī patīkami uzkavēties, rast iedvesmu un gūt pozitīvas emocijas. Šķiet, ka tas ir izdevies!

Ko šogad veikalā redzēsim īpašu?

Ik gadu, verot vaļā veikalu, jūtu arī sava veida atbildību un misiju. Latvijā ir tik daudz dažādu unikālu produktu, par kuriem plašāka sabiedrība nemaz nezina. Viņi ir pelnījuši, lai par viņiem zinātu!

Lielākā daļa preču ir roku darinājums, tiem līdzi nāk pievienotā vērtība – veidotāja domu siltums un personiskā attieksme.

Šogad esmu uzsākusi sadarbību arī mākslinieci Elitu Patmalnieci, kura gatavo īpašu Ziemassvētku dāvanu kolekciju. Veikalā būs nopērkamas pēc viņas dizaina veidotās somas un krekliņi. Arī šefpavārs Mārtiņš Rītiņs ir sagatavojis garšīgas lietas – īpašos Ziemassvētku cepumus un pudiņu.

Par daudzpusīgo piedāvājumu varētu runāt daudz, taču tas viss ir jāredz, jāaptausta, jāpasmaržo!

Tāpēc no 1. decembra aicinu ikvienu ciemos – TC «Mols», «Galleria Rīga» un TK «Spice»!

Jautā droši visu par gada gaišākajiem svētkiem Ziemassvētkiem!

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu