«Dinamo» vadība liek faniem reklamēt Rīgas domi (152)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» līdzjutēji novērojuši, ka pēdējo mājas spēļu laikā tribīnēs tiek izkarināts liels Rīgas domes karogs. Komandas fanu kluba vadītājs TVNET norāda, ka šādu lēmumu pieņēmusi kluba vadība un līdzjutēji nav iebilduši, jo viņiem solīts apmaksāt kādu braucienu līdzi saviem elkiem.

Kā TVNET raksta kāds lasītājs, kurš regulāri apmeklē «Dinamo» spēles, līdz šim ierasts, ka aiz vārtiem esošais komandas fanu kluba sektors izkar lielu Latvijas karogu vai karogu ar kluba simboliku.

Pēdējo maču laikā to nomainījis pašvaldības karogs ar Rīgas ģerboni. Līdzjutēji novērojuši, ka pirmoreiz tas izkārts 5.oktobra mačā pret Čehovas «Vitjaz», kā arī abās nākamajās spēlēs, kad rīdzinieki savā laukumā uzņēma Čerepovecas «Severstaļ» un Minskas «Dinamo».

Karoga jautājums pēc minētajām spēlēm plaši apspriests sociālajos tīklos, kur vairums hokeja cienītāju pauda savu nepatiku pret šādu rīcību un saskatīja tajā saistību ar nākamvasar notiekošajām pašvaldību vēlēšanām.

«Dinamo» fanu kluba vadītājs Jānis Barkāns telefonsarunā ar TVNET šādu faktu noliedza, taču apstiprināja, ka lēmumu spēles pārtraukumos «pareklamēt Rīgas domi» pieņēmusi kluba vadība un kluba biedrus par to informējusi īpaši sasauktā sapulcē.

Barkāns skaidro, ka pašvaldība sniedz finansiālu atbalstu «dinamiešu» jauniešu komandai «HK Rīga» un vienošanās par karoga izkāršanu balstīta uz abpusējas izdevības principiem – par šādām aktivitātēm fanu klubam piesolīts apmaksāt kādu braucienu līdzi viņu atbalstītajai komandai.

«Dinamo» fanu kustības vadītājs gan norāda, ka fanu neapmierinātību izraisījušais domes karogs tribīnēs parādīsies vien atsevišķos mačos un, tuvojoties gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, visticamāk, vairs netiks izkārts.

Komentāri (152)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu