Kriss Mīks rallijā ar Bentley (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Bentley rallijā. Ļoti dīvains vārdu salikums, kas pilnībā atbilst patiesībai, un par to varēja pārliecināties pagājušajā nedēļā notikušā Lielbritānijas rallija apmeklētāji Velsā.

Nē, Bentley nav pievienojies Ford un Citroen un savu rallija komandu neveido, taču Velsas rallija otrā ātrumposma apmeklētājiem bija lieliska izdevība savām acīm redzēt, kā izskatās Bentley Continenta GT kupeja, kas pa mitru, nelīdzenu zemes ceļu brauc ar 190 kilometriem stundā.

Kā vēsta WRC.com, lielā 560 zirgspēku kupeja trasē izbraukusi raidījuma Top Gear epizodes filmēšanas laikā, un tai pie stūres sēdējis britu sportists, pagājušā gada MINI rūpnīcas komandas braucējs Kriss Mīks. Viņam blakus tikmēr atradās viens no Top Gear vadītājiem Džeimss Mejs.

«Braukt ar šo auto tur bija vienkārši pārsteidzoši. Tā ir ļoti spēcīga mašīna. Mēs trāpījām uz vairākiem nelīdzenumiem, taču auto tos vienkārši «paņēma»,» sacījis Mīks, piebilstot, ka spidometrs brīžiem rādījis 190 km/h un tas bijis mazliet biedējoši, taču jautrība bijusi nepārspējama.

Jau vēstījām, ka Lielbritānijas rallijā uzvaru izcīnīja Ford komandas somu pilots Jari Mati Latvala, aiz sevis atstājot astoņkārtējo pasaules čempionu Sebastjanu Loebu no Citroen vienības un savu kolēģi Ford komandā - norvēģi Peteru Solbergu. Latvalam šī bija otrā uzvara sezonā. Iepriekš viņš panākumu guva Zviedrijas rallijā gada sākumā.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu