Interesenti pulcējas jogas nodarbībā LVM Dabas sporta zālē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. augustā AS «Latvijas valsts meži» (LVM) īpaši veidotajā sporta un atpūtas objektā – Dabas sporta zālē – Vērmanes dārzā norisinājās kundalini jogas meistarklase. Tajā ineresentiem sertificētu speciālistu – Ievas Salmiņas un Solvitas Mētras-Ozoliņas vadībā - bija iespēja bez maksas apgūt jogas pamatprincipus, kā arī pareizas elpošanas tehniku un relaksācijas pamatus.

Dabas sporta zāle – no dabas materiāliem veidotā aktīvās atpūtas zona Vērmanes dārzā – ir AS «Latvijas valsts meži» dāvinājums pilsētniekiem, kas radīts kā atgādinājums par plašajām aktīvās atpūtas iespējām, ko piedāvā LVM.

Kopumā Dabas sporta zālē pieejamas vairāk nekā 10 dažādas sporta disciplīnas

– minifutbola un minivolejbola laukums, šķēršļu josla, svarcelšanas komplekts, velotrenažieri, līdzsvara spirāle, barjerskriešanas trase, tīkls bumbiņu mešanai un citas. Tāpat ikvienam Dabas sporta zāles apmeklētājam ir iespēja spēlēt badmintonu, lekt ar lecamauklu, izstaigāt dabas sajūtu taku, kā arī relaksēties atpūtas zonā.

Dabas sporta zālē darbojas arī LVM info telts, kurā atrodama informācija par dažādām atpūtas un sportošanas iespējām Latvijas dabā. LVM Dabas sporta zāle ir atvērta ikvienam sportot gribētājam katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Tā darbosies līdz pat 21. augustam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu