Augusta sākumā jau trešo reizi notiks Baltic MINI Challenge (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MINI

Turpinot pirms diviem gadiem Lietuvā aizsākto lielisko tradīciju ātrumtrasē mēroties spēkiem ar kaimiņvalstu Mini un MINI braucējiem, spilgtākās auto sacensības reģionā šogad atkal notiks Latvijā.

Kamēr ātrie klasiskie Mini un jaunie MINI sacentīsies 333 trasē, sporta kompleksā tiks izcīnīti veiklākā, spēcīgāka, asprātīgākā un erudītākā dalībnieka tituli, kā arī baudīta svētku gaisotne ar mūziku un līdzdalību veiklības braucienos ar kartingu.

Vakara programmā Saulkrastos, jūras krastā, atpūtas centrā Koklītes notiks «Čempionu balle» ar apbalvošanas ceremoniju un īpašajiem viesiem.

Aicināti dalībnieki no Baltijas, Eiropas un NVS valstīm. Pagājušajā gadā Biķerniekos sapulcinājām 90 ekipāžas, kuras pārstāvēja vairāk nekā 220 Mini cienītāji.

Dalībnieku reģistrācija ir sākusies un vairāk par to var uzzināt interneta vietnēs www.balticminichallenge.eu un www.minimania.lv.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu