Subaru atsauc 74 tūkstošus auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Japāņu autoražotājs Subaru atsauc 74 tūkstošus Legacy un Outback automobiļu, kas ražoti periodā no 2009. gada 16. februāra līdz 2010. gada 12. aprīlim.

Atsaukuma iemesls ir elektroinstalācija automobiļu stūres kolonnā, teikts ASV Nacionālās lielceļu satiksmes drošības administrācijas (NHTSA) paziņojumā.

Subaru veiktie testi liecina, ka auto lietošanas laikā vadi pastiprināti rīvējas viens gar otru un var izraisīt dažādu sistēmu traucējumus - piemēram, var pārstāt darboties audio sistēmas un kruīza kontroles pogas, skaņas signāla poga un pat gaisa drošības spilvens.

NHTSA tādēļ ieteikusi automobiļu īpašniekiem vērsties pie tuvākā dīlera, lai noskaidrotu, vai auto ietilpst atsaucamo eksemplāru sarakstā.

Var atzīmēt, ka šis īsā laikā jau ir otrs Subaru atsaukums - maijā japāņi atsauca 30 000 šo pašu modeļu automašīnas, kas aprīkotas ar CVT bezpakāpju variatoru Lineartronic.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu