Anna Hetaveja badojas lomas dēļ (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aktrise Anna Hetaveja («Sātans Pradas brunčos»), kurai uzticēta Fantīnes loma muzikālajā drāmā «Nožēlojamie», sākusi ievērot ļoti nežēlīgu diētu - «500 kalorijas dienā».

29 gadus vecajai aktrisei, lai viņa varētu nospēlēt Viktora Igo varoni – prostitūtu Fantīni – nepieciešams steidzami nomest pēc iespējas vairāk svara, turklāt laika nav daudz, tikai nepilnas trīs nedēļas. Tālab, kā stāsta Annas draugi, aktrise burtiski sevi mērdējot badā, dietologu ieteikto 2000 kaloriju vietā dienā apēdot vien 500.

Kāda Annas draudzene izdevumam «Daily Mirror» teikusi: «Diemžēl Annai ir tikai 15-20 dienas, lai zaudētu iespējami vairāk svara, jo, lai tēlotu Fantīni, viņa izskatās pārāk veselīga un pat apaļīga. Visās lielbudžeta filmās ir šādi ļoti stingri noteikumi.»

Filmas producenti pat Hetavejai noalgojuši personīgo treneri, un viņa uzraudzībā Anna dienā apēd vien divus ābolus un nelielu daudzumu olbaltumvielu.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu