RFW trešā diena - glamūrs un Žaklīnas Kenedijas stils (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas pēcpusdienā t/c «Sky & More» vērtējumam tika piedāvātas zīmola «QooQoo» jaunākā kolekcija «Lolita», «Perwoll Brilliant colors by Narciss» kolekcija,«Glam Deco» un «Red Salt» veikums, kā arī kā arī igauņu dizaineres Ullas Suurhanas-Pohjanheimo kolekcija.

Skate sākās ar «Perwoll Brilliant colors by Narciss» kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar «Ogres trikotāžu»: košas un ļoti sievišķīgas kleitas, krāsainas zeķubikses, elegantas kurpes. Apburošā kapsulkolekcija sastāv no divpadsmit elegantiem, izsmalcinātiem un sievišķīgiem tērpiem izteiksmīgās krāsās, kuri izceļas ar augstu kvalitāti un neparasti maigām faktūrām. Tie patīkami pārsteigs ikvienu modes pazinēju. Kā atzīst kolekcijas tērpu dizainere Alise Trautmane, tērpi ir īpaši radīti pārliecinātām sievietēm, kas vēlas izcelt savu individualitāti gan ikdienā, gan arī saviesīgos pasākumos. Tērpu izteiksmīgās un drosmīgās krāsas – koši sarkanais, piesātināti melnais, baltais un dažādu toņu zilais - atbilst katram no «Perwoll Brilliant» produktiem.


Nākamo skatītāji varēja novērtēt zīmola «QooQoo» (dizainere Aļona Bauska) jauno kolekciju «Lolita» - veltījumu Vladimira Nabokova Lolitai, kas apslēpta ikvienā sievietē: pasteļtoņi, drosmīgi un dinamiski akcenti, seksīgi piegriezumi un dekoratīvi elementi balansē starp nevainību un izaicinošu nekaunību. Lolita ir maiga, kautra, nevainīga, bet tajā pašā laikā - seksīga, izaicinoša un vilinoša.


Tērps no zīmola "Glam Deco" kolekcijas
Tērps no zīmola "Glam Deco" kolekcijas Foto: TVNET

Vēl viena labi pazīstama Latvijas modes māksliniece Indra Salceviča, kura līdz šim publikai bija zināma ar savām provocējošajām vīriešu tērpu kolekcijām, šoreiz RFW debitēja ar savu jauno sieviešu apģērbu līniju «Red Salt».


Viesa statusā sestdienas vakarā bija igauņu dizainere Ulla Suurhana-Pohjanheimo kolekcija. Viņas pirmās «pret-a-porter» kolekcijas iedvesmas avots ir mūžīgais Žaklīnas Kenedijas stils. Pohjanheimo aplūko modi no «haute couture» puses, bet katru sava dizaina elementu izstrādā individuāli ikvienam klientam. Jāpiebilst, ka viņas darinātos tērpus izvēlas slavenības, politiķi un arī Igaunijas prezidenta ģimene.


Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu