Bentley atzīst, ka SUV nāksies pārstrādāt (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visai polarizējošu efektu Ženēvas auto izstādē Bentley panāca ar savu pirmo SUV automobili EXP 9 F.

Kad Bentley konceptmašīnas aplūkojušie sāka dalīties iespaidos, ražotājs sapratis, ka priekšējās daļas dizainu, visticamāk, nāksies pārstrādāt, atsaucoties uz labi informētām, bet vārdos nenosauktām personām, rakta britu Autocar.

Foto: Bentley

Jautājums, vai Bentley ir nepieciešams SUV, izstādē nav faktiski cilāts, toties tā izskats bijis daudzu diskusiju iemesls un Autocar uzskata, ka zina, kādēļ. Pēc izdevuma domām, lielākā problēma ir tā, ka dizains ir radies pašreizējā bosa Volfganga Dirheimera laikā, kad pirmo reizi parādījās runas par Bentley SUV, tātad pirms pieciem, sešiem gadiem.

Tuvojoties sērijveida ražošanai, dizains tiks pārstrādāts un arī gabarīti tiks pietuvināti reālajai dzīvei, jo EXP 9 F (F nozīmē Falcon) ir mazliet par platu. Reālajā dzīvē svarīgākais arī būs esošo Bentley īpašnieku un potenciālo pircēju viedoklis par dizainu, nevis malā stāvošu cilvēku spriedelējumi.

Sava pirmā SUV vajadzībām Bentley plāno izstrādāt jaudīgu plug-in hibrīdsistēmu ar V8 benzīna dzinēju tā pamatā, jo V6 kompresordzinējs, ar ko apgādāti Porsche Cayenne un Volkswagen Touareg hibrīdi, britu automobilim būtu par vāju.

«Tā ir viena no Volkswagen grupas priekšrocībām – mēs varam izvēlēties tās tehnoloģijas, kuras mums vajag,» norādījis kāds Bentley pārstāvis.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu