Policija pieļauj, ka Šomases audžubrālis nolēcis no jumta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Naktī no 9. uz 10.martu Valmierā uz ielas atrastais TV šova «Okartes skatuve» dalībnieces Kristīnes Šomases un dziedātājas Lienes Šomases audžubrālis, iespējams, miris nolecot no mājas jumta.

«10.martā plkst.01.30 policijā saņemta informācija, ka Valmierā, Kārļa ielas mājas pagalmā, atrasts guļošs 1991.gadā dzimis valmierietis. Vīrieša nāve netiek saistīta ar vardarbības pielietojumu un policijā tiek pārbaudīta versija, ka dzīvībai bīstamās traumas viņš guvis, nolecot no mājas jumta,» pilsētas informācijas portālam Valmiera24.lv sacīja Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas Vecākā inspektore Dace Jukāma.

Vīrietis, kuram tika konstatētas vairākas smagas traumas, slimnīcā nomiris. Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas, nozīmētas ekspertīzes un izmeklēšana turpinās.

Vienlaikus policijas pārstāve informēja, ka Vidzemes reģiona pārvaldē nedēļas nogalē reģistrēta informācija par vēl sešiem bojāgājušajiem, piebilstot, ka ap gadījumu Valmierā sacelta nepamatota ažiotāža.

Pēc Jukāmas teiktā, ētika un cieņa pret tuviniekiem ikdienā neļauj par šīm lietām ne runāt, ne rakstīt, bet šoreiz izņēmuma kārtā viņa atklāj «skarbo realitāti». Tostarp divos gadījumos policija pieļauj, ka vīrieši pakārušies, un arī pārējos gadījumos pagaidām nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu