Jaunmoku pilī notiks Latvijas Stādu parāde (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2009. gada Latvijas stādu parāde notiks 2.maijā Jaunmoku pils parkā Tukuma rajonā. Šis būs jau sestais šāda veida pasākums, kura galvenais uzdevums ir iepazīstināt interesentus ar jaunāko un labāko Latvijas stādaudzētavu sortimentu. Pasākumu organizē Stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar un SIA „Jaunmoku pils”.

Šogad uz pasākumu pieteikušies un ar savu produkciju jūs priecēs ļloti liels dalībnieku skaits kopumā 196 - stādu audzētāji, dārza preču tirgotāji un amatnieki. Apmeklētāji varēs ne tikai aplūkot, bet arī iegādāties lielāko daļu audzētavu stendos eksponēto stādu. Tā kā organizatoru strikta prasība ir stādu parādē eksponēt tikai Latvijā izaudzētus stādus, pasākums ieguvis popularitāti kā „uzticamu” stādu iegādes vieta. Par Latvijas stādu parādes popularitāti liecina arī ar katru gadu pieaugošais dalībnieku un apmeklētāju skaits.

Šogad, organizējot pasākumu, tiek īpaši domāts arī par apmeklētāju atpūtas iespējām. Tiek plānota īpaša kultūras programma, kuru vadīs aktieri Guntis Skrastiņš un Rūdolfs Plēpis. Bērnus izklaidēs Cūkmens un Tērvetes dabas parka pasaku tēli. Darbosies radošās darbnīcas. Pasākuma laikā savu meistarību demonstrēs kokkopji – arboristi.

Stādu parādes apmeklējums bez maksas, kā arī būs pieejams bezmaksas transports no Tukuma pilsētas uz Jaunmoku pili un atpakaļ. Stādu parādes sākums 9.00 un tirgošanās notiks līdz pēdējam apmeklētājam.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu