«Laipni lūdzu manā kabīnē» – jauns tiešsaistes video (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Volvo Trucks tiešsaistes videoierakstu sērija «Laipni lūdzu manā kabīnē» iepazīstina skatītājus ar autovadītāju kravas automobiļu kabīnēm no visas pasaules. Jaunākajā epizodē mēs viesojamies pie itāliešu kravas automobiļa vadītāja Paolo Villas (Paolo Villa) un «Neaizskaramā».

«Man kravas automobiļi šķiet aizraujoši, tāpēc nolēmām radīt šo mākslas darbu, jo ļoti patīk filma «Neaizskaramie» (Untouchables), tādēļ vēlējāmies to atveidot uz kravas automobiļa,» saka Paolo. Tā rezultātā tapa nevainojami noformēts veltījums Braiena de Palmas (Brian de Palma) klasiskajai gangsterfilmai, ko veido populārāko ainu un filmā piedalījušos slavenāko aktieru, tostarp Roberta de Niro (Robert de Niro), Šona Konerija (Sean Connery), Kevina Kostnera (Kevin Costner) un Endija Garsijas (Andy Garcia) attēli.

«Neaizskaramais» ir veidots kā atzinība Paolo mīļākajai filmai, tomēr tam ir arī dažas personiskas iezīmes. Tas ir veltījums arī tēvam, kurš kravas automobiļa dekorēšanas laikā aizgāja mūžībā, un šajā mākslas darbā ir iestrādāts atgādinājums par dienu, kad Paolo saderinājās ar sievu.

Ir pagājuši desmit gadi no brīža, kad Paolo nolēma izdekorēt savu Volvo FH12 un nosaukt to par «L’Intoccabile». Tagad par viņa radošuma izpausmi ir uzņemta arī filma.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu