Sniega šķūrētājs aizber joslu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāki autovadītāji otrdienas rītā sūdzējās par nepatīkamo situāciju, kas radusies pie Tērvetes un Rūpniecības ielu krustojuma. Proti, šķūrētājs sniega valni bija izveidojis apmēram pusmetru no apmales, kā rezultātā automašīnas spēja pārvietoties, tikai iebraucot pretējā kustības joslā.

«Braucu vēl tumsā, kā ierasts, turoties pēc iespējas tuvāk sniega valnim, kas ielas jau tā padarījis krietni šaurākas, un vienu brīdī apjuku, jo tieši pretī brauca mašīna. Centos uz daļēji ar sniegu klātās brauktuves saskatīt braukšanas joslas sadalošās līnijas, un secināju - esmu iebraucis pretējā virziena joslā,» «Ziņām» pastāstīja autobraucējs Andris.

Izrādās, ka tīrot ceļu, sniega šķūrētājs valni izveidojis uz brauktuves. Iespējams, tehnikas vadītājs nav nofiksējis, ka šajā vietā ir nevis divas, bet trīs braukšanas joslas.

SIA «Kulk» ražošanas direktors Artūrs Ošenieks par šo problēmu nebija informēts un pēc «Ziņu» telefoniski sniegtās informācijas nekavējoties devās uz minēto krustojumu.

«Tur patiešām nepieciešams notīrīt sniega valni, kas tuvākajā laikā tiks izdarīts,» apsolīja A.Ošenieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu