Malaizijas veselības ministrs atkāpies seksa video skandāla dēļ (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Malaizijas veselības ministrs Čua Soileks paziņojis par savu atkāpšanos no amata. Ministram nācies atzīt, ka kādā nesen atklātībā nonākušā seksa video redzams viņš ar savu mīļāko.

Skandalozajā video 61 gadus vecais ministrs un trīs bērnu tēvs Soileks nofilmēts kādas viesnīcas istabā visai divdomīgā situācijā. Ministrs otrdien publiski atzina, ka video redzamais vīrietis patiešām ir viņš, tomēr līdz pat šodienai atteicās atkāpties no amata.

"Es esmu videoierakstā redzamais vīrietis.. Es gribētu uzsvērt, ka video nav manis paša filmēts. Kas veicis šo ierakstu, nav svarīgi. Svarīgākais ir tas, ka mana ģimene - sieva un bērni pieņēmuši manu atvainošanos," teica bijušais ministrs.

Politiķis paziņojis, ka sākotnēji atteicies atkāpties no amata, jo cerējis, ka sabiedrība viņu sapratīs.

"Pēc savas atzīšanās es cerēju, ka malaizieši spēs pieņemt manu atvainošanos. Tomēr atsauksmes liecina, ka malaizieši to pieņemt tomēr nevar," saka Soileks.

Malaizijas policija sākusi izmeklēšanu par to, kas veicis videoierakstus un kā tie nonākuši atklātībā. Šis ir tikai jaunākais no skandāliem, kas pēdējā laikā vajā Malaizijas valdību.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu