Zagļi atdod bentliju, pie tam rūpīgi sakoptu (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kāds neparasts stāsts saistībā ar zagtiem auto nāk no Ukrainas - tur pēc divu gadu prombūtnes pie saimnieka sveiks un vesels atgriezies Bentley Arnage limuzīns.

Grezno auto pamanījuši kādas tehniskās apkopes stacijas darbinieki Dņepropetrovskā. Viņiem it kā licies dīvaini, ka auto stāv ar atvērtām durvīm un atslēgu aizdedzē, taču, nodomājuši, ka auto atgādāts sakopšanai un saimnieks ir turpat tuvumā, servisa darbinieki par auto nav likušies ne zinis. Tomēr, kad arī nākamajā dienā auto stāvējis turpat un saimnieks acīm redzami nebija par savu Bentley interesējies, mehāniķi izsaukuši policiju.

Ātri vien noskaidrots, ka tumši zilais 2006.gada Bentley Arnage jau gandrīz divus gadus atrodas starptautiskā meklēšanā. Auto ticis nozagts no stāvvietas pie restorāna "Čārlijs" 2007.gada 3.jūnijā. Tā kā auto bija pazudis bez pēdām un nedz vietējai policijai, nedz starptautiskajiem kolēģiem automobili atrast neizdevās, saimnieks saņēma prāvu apdrošināšanas kompensāciju.

Likumsargi norāda, ka šādu gadījumu, kad auto ir atdots, nav nācies piedzīvot. Turklāt Bentley virsbūvei ir tikai daži skrāpējumi, bet visādi citādi auto esot labi kopts, pat nomazgāts un novaskots. Arī salons esot rūpīgi iztīrīts, lai nevarētu atklāt, kas auto pēdējā laikā izmantojis. Gadījumā, ja likumsargiem izdotos iespējamos zagļus aizturēt, viņiem draudētu septiņus līdz desmit gadus ilgs cietumsods.

Tai pašā laikā tiek pieļauta iespēja, ka Bentley zādzībā bijis iesaistīts pats auto īpašnieks, kurš šobrīd atpūšoties Maiami.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu