Džūljens Asanžs kļūs par multenes «Simpsoni» tēlu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vietnes «WikiLeaks» dibinātājs Džūljens Asanžs piepulcēsies to slavenību pulkam, kuru tēlus būs iespējams redzēt pasaulē garākajā multiplikācijas seriālā «Simpsoni».

Asanža tēls Simpsonos parādīsies animācijas filmiņas 500.sērijā, un tajā Simpsonu ģimenīte pārvāksies uz jaunu mājvietu, kur kaimiņos būs neviens cits kā interneta platformas «WikiLeaks» dibinātājs.

Zināms, Asanžs pat personīgi ierunājis arī sava tēla teikto. ASV telekanāls «Fox» animācijas filmas 500.sēriju demonstrēs 19.februārī.

Tēla teikto Asanžs ierunājis Lielbritānijā, tā kā patlaban atrodas mājas arestā netālu no Londonas, gaidot spriedumu par viņa izdošanu Zviedrijai.

Seriāla veidotāji norāda, ka apzinoties «WikiLeaks» dibinātājas skandalozo tēlu, taču viņa «juridiskā situācija» seriālā apspēlēta netikšot, viņam «Simpsonos» būšot «ironisks» tēls.

Pie Simpsonu ģimenes viesojušās desmitiem slavenību. Populārākajās sērijās bijis redzams Denijs de Vito, Ringo Stārs, Džiliana Andersone un Deivids Duhovnijs, U2, Lady Gaga un daudzi citi. Daudzas slavenības, tostarp Tonijs Blērs un Elizabete Teilore, arī ir ierunājušas tēlu balsis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu