Kardašjanas populārākas par karalisko ģimeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dailymail.co.uk

Lielbritānijā tika veikta aptauja, lai noskaidrotu populārāko ģimeņu topu. Šķiet, ka tur vajadzēja atrasties Bekhemiem, Džolijai un Bredam Pitam, kuru šajā sarakstā nav. Nepielūdzamā statistika liecina ko citu – par vispopulārāko atzīta Kalifornijā dzīvojošā Kardašjanu ģimene, raksta «dailymail.co.uk».

Nemierīgā ģimene, kam publikas izklaidēšana jau kļuvusi par dzīvesveidu, iekarojusi ne tikai TV ekrānus, bet arī interneta plašumus: tieši Kardašjanu vārdu briti visbiežāk ierakstījuši interneta pārlūkprogrammās. Izklausās neticami, taču Kardašjanas apsteigušas pat karalisko ģimeni un Midltones, kas ieņēmušas tikai topa trešo un ceturto vietu.

Otrajā vietā ierindojusies Dālu ģimene – modele Sofija Dāla un viņas vectēvs, slavenais rakstnieks Roalds Dāls. Populārāko ģimeņu sarakstā atrodama arī aktieru Džonija Depa un Vila Smita ģimene, mūziķa Maikla Džeksona ģimene, kā arī britu futbolista Veina Rūnija ģimene.

10 Lielbritānijā populārāko ģimeņu TOP:

1. Kardašjanu ģimene

2. Dālu ģimene

3. Karaliskā ģimene

4. Midltonu ģimene

5. Vila Smita ģimene

6. Džerardu ģimene

7. Džeksonu ģimene

8. Veina Rūnija ģimene

9. Džonija Depa ģimene

10. Lorda Alana Sugara (Alan Sugar) ģimene.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu