Visu laiku spēcīgākais Bentley Ženēvā video (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visu laiku jaudīgākais un ātrākais Bentley sērijveida automobilis tiks prezentēts Ženēvas auto izstādē.

Jau iepriekš ziņojām, ka gaidāmais modelis būs pirmais auto ar 6 litru W12 biturbo FlexFuel dzinēju, kurš var darboties gan ar benzīnu, gan bioetanolu. Tagad kļuvis zināms, ka dzinēja maksimālā jauda ir 630 zirgspēki jeb par 20 ZS augstāka kā Coninental Speed sērijas automobiļiem.

Kā ziņo holandiešu izdevums Autovereld, uz Continental GT kupejas bāzes veidotais ekstrēmais Bentley ir ne tikai spēcīgāks, bet arī krietni vieglāks. Proti, inženieri esot nolēmuši atteikties no aizmugurējiem sēdekļiem, daudzi alumīnija paneļi aizstāti ar oglekļa šķiedras detaļām.

Svara samazināšanas un jaudas pieauguma rezultātā dinamika ir krietni labāka nekā standarta Continental GT Speed. Ekstrēmais FlexFuel Bentley automobilis provizoriski varot 100 km/h atzīmi sasniegt apmēram 4 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 326 kilometri stundā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu