Juris Gulbis skolēniem māca izmantot interneta plašās iespējas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien projekta «Iespējamā misija» nedēļā stundas vadīja «Lattelecom» vadītājs Juris Gulbis, «Lattelecom» mārketinga direktore Inese Kalveite, «Swedbank» valdes loceklis Toms Siliņš, «SAF Tehnika» vadītājs Normunds Bergs, publicists Gints Grūbe, «FMS» vadītājs Jānis Bergs un «AIMS International Latvia» konsultante Betija Putniņa, portālu «Apollo» informēja «Iespējamās misijas» pārstāve Aiva Avota.

«Lattelecom» galvenais izpilddirektors Gulbis vadīja stundu Olaines 1. vidusskolā. Mācību stundā, kuras nosaukums bija «Tehnoloģijas maina pasauli», Gulbis runāja par interneta piedāvātajām iespējām. Viņš rosināja skolēnus izmantot interneta plašās iespējas, gan pašiem radot un ievietojot savu saturu globālajā tīmeklī, gan izmantojot komunikācijas tehnoloģijas savstarpējai saziņai.

Viens no skolēniem stāstīja, ka ar mammu sazinās caur «Skype», lai nebūtu jāmaksā par mobilā telefona sarunām. Gulbis smaidot atteica, ka viņam vēl nav izdevies savu mammu iemācīt lietot «Skype».

Stāstot par interneta tehnoloģiju attīstību, «Lattelecom» vadītājs rosināja iztēloties, ko tehnoloģijas varētu darīt nākotnē. Gulbja novēlējums skolēniem bija: «Vienmēr dzīvot ar skatu nākotnē!»

Skolēnu atsauksmes

«Man vislabāk patika jūsu mierīgais un pārliecinātais stāstījums.»

«Man patika uzzināt informāciju par internetu, jo daudz ko no stāstītā es nemaz iepriekš nezināju.»

«Man patika, ka bija jauka, atraisīta gaisotne. Uzzināju daudz jauna par bezvadu internetu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu