Visu laiku spēcīgākais Bentley debitēs Ženēvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto šova pirmajā atklāšanas dienā 3.martā mediju pārstāvjiem tiks prezentēts Bentley automobilis, kuru kompānija dēvē par visu laiku jaudīgāko un ātrāko sērijveidā ražoto bentliju.

Pagaidām informācijas arī vairāk nav. Vienīgi atzīmēts fakts, ka šis ekstrēmais Bentley, pēc kura vienīgās fotogrāfijas var apmēram nojaust veiktspēju, jo tam ir krietni citādāks priekšējās daļas noformējums ar lielākiem gaisa savācējiem bampera sānos un pilnīgi taisnu apakšējo gaisa ieplūdes atveri visā bampera garumā, kā arī ventilācijas lūkas motora pārsegā, būs pirmais markas auto ar FlexFuel dzinēju.

Citiem vārdiem sakot, tas spēj darboties gan ar benzīnu, gan arī bioetanolu. Bentley šo auto dēvē par pionieri luksusautomobiļu segmentā.

Bentley arīdzan atzīmē, ka, sākot ar 2012.gadu, plānots pilnīgi visiem markas modeļiem piedāvāt FlexFuel dzinēja opciju.

Var atzīmēt, ka šobrīd jaudīgākie ir Bentley Continental sērijas automobiļi ar apzīmējumu Speed.

Atšķirības starp šo Continental GTC Speed un noslēpumaino Bentley ir acīmredzamas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu