Umas Tūrmanes stila metamorfozes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Harper's Bazaar"

41 gadu vecā Holivudas dīva Uma Tūrmane nesen piedalījusies Marka Selindžera fotosesijā britu izdevumam «Harper’s Bazar». Fotosesijā Tūrmane valkāja «Lanvin» un «AlexanderMcQueen» zīmola tērpus, iejūtoties sev tik tuvajā «femme fatale» tēlā un atbildēja uz jautājumiem gan par jauno filmu «Mīļais draugs» («Bel Ami»), gan savu ekrāna partneri Robertu Patinsonu.

Ar britu aktieri Robertu Patinsonu jaunajā filmā

Par Robertu Patinsonu

«Viņš ir ļoti atbildīgs, nopietns un disciplinēts aktieris. Jā un, protams, īsts skaistulis, lai gan reālajā dzīvē viņa āda nespīd, kā tas bija «Krēslā». To es pati pārbaudīju.»

Par jauno filmu

«Mīļais draugs» ir lieliska grāmata, tādēļ arī filma būs izcila. Jebkurā gadījumā man ļoti patika filmēšana; man tika ļoti interesanta, aizraujoša un arī nedaudz dramatiska loma. Turklāt – kura sieviete gan atteiksies lieku reizi uzvilkt korseti?!»

Aktrises Umas Tūrmanes foto uz britu izdevuma "Harper's Bazaar" februāra numura vāka
Aktrises Umas Tūrmanes foto uz britu izdevuma "Harper's Bazaar" februāra numura vāka Foto: "Harper's Bazaar"

«Kā tas notiek Holivudā? Kad tev ir 18, visi saka: «Viņa ir vienas dienas zvaigzne, līdz 20 gadiem nenovilks.» Kad tev ir, teiksim, 24 gadi, sabiedrības viedoklis ir tāds, ka 30 gados tu jau tiksi pilnībā aizmirsta. Man ir 41 gads, taču miera nav ne brīdi...»

Par stilu

«Visā, kas attiecas uz garderobi, meikapu, aksesuāriem, šajos jautājumos man nav labāku ekspertu par britu modes dizaineriem!»

Foto: "Harper's Bazaar"

Šķiet, atbildot šim Tūrmanes izteikumiem, «Harper’s Bazaar» britu izdevums sagatavojis Tūrmanes veiksmīgāko tēlu retrospekciju. Tā būs apskatāma žurnāla februāra numurā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu