Valentīndiena vienatnē? (55)

Ir varianti!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Arvien lielākiem soļiem tuvojas mīlētāju diena - Valentīndiena. Taču ne jau katrs par to priecājas – jo ne katram ir otra pusīte, ar ko to svinēt. Neskumstiet un padariet šo dienu jauku pašas sev! Ieklausieties dažos ieteikumos.

Nekas, ka tu esi viena! Tev noteikti ir uzticami draugi vai arī paziņas, ar ko tu labprāt kopā pavadītu laiku. Lūk, uzaicini šos savus draugus ciemos, pagatavo ēdienus, kas vislabāk garšo tieši tev. Sarīko tādu ballīti, par kuru jūs vēl ilgi pēc tam runāsiet.

Starp citu – vari pieteikt, lai tavi draugi vai paziņas līdzi paņem savus draugus. Kas zina – varbūt tieši Valentīndienā tu atradīsi savu mīļoto vīrieti vai sievieti.

Ja ballītes nav tavā stilā vai vienkārši tādā dienā nevēlies tēlot laimīgo sievieti, ja tāda neesi, tad iesaku aiziet uz kādu labu filmu! Tajā brīdī varēsi ne par ko citu nedomāt - tikai baudīt mākslu.

Sarīko relaksācijas vakaru – karsta vanna, sveces, vīns. Un tas viss tikai tev vienai! Uztaisi sev labu sejas masku, manikīru, pedikīru, nopērc lielu šokolādi, kūku (visu, ko sirds kāro) utt.

Ja nav neviena, kas tevi mīl šajā dienā, – mīli pati sevi, un gan jau drīz laimīte uzsmaidīs arī tev.

Izdari šajā dienā ko tādu, ko parasti nemēdz darīt. Apmeklē teātri, operu, baletu, kādu izstādi, izbrauc ārpus pilsētas – jebko, kas tev ir neierasts un paliktu atmiņā kā kaut kas īpašs.

Par godu Valentīndienai tiek rīkoti daudzi un dažādi pasākumi – apmeklē tos kaut vai vienatnē!

Raksts ņemts no TVNET arhīva. 

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu