Mārketinga profesionāļiem: vēl ir palikušas dažas brīvas vietas pirmajā CIM grupā… par pievilcīgu cenu! (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izglītības centrs LatvikonLīdz 15. martam Jums ir iespēja pievienoties pirmajai grupai Latvijā "CIM Professional Diploma in Marketing" kopā ar vadošajiem mārketinga speciālistiem no Aizkraukles Bankas, Bite Latvija, GE Money, SEB apdrošināšanas, TV3, Hotel De Rome, CIDO pārtikas grupas, Rīgas Piensaimnieka...

Mācību maksa šobrīd ir tikai 1263 Ls + PVN, kurā ir iekļautas 48 nodarbības angļu valodā ar pasniedzējiem praktiķiem, eksāmeni, visi izdales materiāli un pieeja pasaules lielākajai elektroniskajai bibliotēkai mārketingā ar 4000 biznesa izdevumiem. Ja nepagūstat reģistrēties uz pirmo grupu, tad nākamā grupa ir ieplānota 14. septembrī un maksa par mācībām būs jau augstāka (1490 Ls + PVN). Tagad varat reģistrēties septembra grupai ar 50 Ls atlaidi! CIM mārketinga kvalifikācija ir domāta tieši Jums, Ja vēlaties iegūt:

pasaulē vispazīstamāko starptautisko diplomu mārketingā, neizbraucot no Latvijas, uz pasaules un Latvijas prakses balstītas mārketinga zināšanas, garantētas priekšrocības karjerai starptautiskos uzņēmumos, pieeju pasaules lielākajai elektroniskai mārketinga bibliotēkai, jaunus kontaktus Latvijas mārketinga elites vidū.

Karaliskais mārketinga institūts (The Chartered Institute of Marketing – CIM) tika dibināts 1911. gadā Lielbritānijā. Šobrīd tā ir lielākā starptautiskā profesionālā mārketinga organizācija, kas apvieno ap 50 000 speciālistu visā pasaulē.

"The Chartered Institute of Marketing (CIM) ir viena no populārākajām Lielbritānijas mācību iestādēm.

Lielbritānijas padome “CIM Professional Diploma in Marketing” programmu izmanto kā mācību programmu augstākā un vidējā līmeņa vadītājiem visā pasaulē.

Ceru, ka arī Latvijas uzņēmumi un mārketinga profesionāļi izmantos šo iespēju iegūt starptautiski atzītu kvalifikāciju tepat Latvijā.

Agita Kalviņa, Lielbritānijas padomes Latvijā direktore

Pēc CIM mācību programmām mācās tādu pazīstamu uzņēmumu darbinieki kā Shell, Motorola, Porsche, British Airlines, IBM, Levi’s, McDonalds, Saatchi&Saatchi, Nestle, Coca Cola u.c. Kā arī pēc CIM programmas mārketingu māca 350 mācību iestādes 80 pasaules valstīs. Latvijā tiesības mācīt pēc šīs programmas ieguvis izglītības centrs „LATVIKON”, kas ir vienīgais CIM akreditētais centrs Latvijā un profesionālās biznesa tālākizglītības jomā darbojas jau 13 gadus.

Pirmajai grupai Latvijā vēl var pievienoties līdz 15. martam. Gaidām Jūsu zvanu pa bezmaksas tālruni 8001155.

Plašāka informācija – www.marketing.lv

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu