Otrdien: vai Valentīndiena ir svētki Latvijas mīlniekiem? (51)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lailu netraucē, ka viņas puisis ģērbjas sieviešu drēbēs un labāk iesaka svinēt 8. martu. Elīna Fūrmane un Miks Ozoliņš runā par intīmo dzīvi. Radio dīdžejs Valdis Melderis mīlestību skaidro ar ķīmiskām reakcijām.

Valentīna dienas vakarā Dāvida bēniņos pirmie viesi ir pāris – Valters un Laila. Lailu netraucē tas, ka viņas draugs ģērbjas sieviešu drēbēs un uzskata, ka mums daudz pieņemamāki svētki ir Sieviešu diena 8. martā.

Dāvidu gan vairāk interesē, vai pāris nodarbojas ar seksu. Ja jau Valters ģērbjas kā pretējais dzimums, vai gultā viņu sievietes maz interesē? Laila apgalvo, ka viņas draugs ir ļoti vīrišķīgs, ar seksu viņiem viss ir kārtībā un abi viens otru mīlot neizsakāmi stipri. Šova vadītājam gan pāra apgalvojumi neliekas īpaši ticami. Dāvids abus mīlniekus izjautā un tracina tik ilgi, līdz Laila un Valters neiztur un pamet viesmīlīgos bēniņu dīvānus...

Dziedātājas un radio SWH balss Elīnas Fūrmanes un viņas drauga TV režisora Mika Ozoliņa viesošanās „Dāvida šovā” Valentīna dienas vakarā ir tieši laikā. Sabiedrībā pazīstamais burvīgais pāris vēl nav paspējis piesaistīt citu uzmanību ar nesaskaņām abu starpā.

Elīna un Miks labprāt dalās savas personiskās dzīves sīkumos un pļāpā ar Dāvidu par bērnu plānošanu. Elīna apgalvo, ka 8. marts viņai atgādinot padomju okupācijas laikus, tāpēc viņai šie svētki nepatīkot.

Čiekurs uzskata, ka visi svētki, ko svin cilvēki, ir labi un nevajag tos dalīt mūsējos un ārzemju svētkos. Ja latvieši svin Valentīna dienu, tad tie ir arī latviešu svētki.

Radio Skonto dīdžejs Valdis Melderis, kurš pēc izglītības ir psihologs, Dāvida bēniņos ieradīsies ar savu mīlestības skaidrojumu – tā ir tikai ķīmisku reakciju rezultāts, kas rodas cilvēka ķermenī. Valdis iesaka cilvēkiem neiemīlēties, ja viņi nevēlas kopīgus bērnus.

Atklāti par visu tikai Dāvida šovā turpmāk pulksten 22.00.

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu