Papagailis izpļāpājas par saimnieka draudzenes neuzticību (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu pilsētā Jorkšīrā dzīvo runājošs putns Zigijs. Astoņus gadus vecais Āfrikas pelēkais papagailis bija sava saimnieka Krisa Teilora labākais draugs līdz brīdim, kad īpašnieka vārda vietā nelaimīgais Zigijs pateica viņa draudzenes mīļākā vārdu - Gerijs.

Papagailim jaunā aizraušanās bija iepatikusies, un tas nerimās kacināt savu saimnieku. Katru reizi, izdzirdot draudzenes mīļākā vārdu, tas steidza atdarināt dažādas bučošanās skaņas un atkārtoja: „Sveiks Gerij, sveiks Gerij!”

Kad saimnieka pacietība bija beigusies, runājošais papagailis nolēma sist zem jostas vietas un izmeta draudzenes balsī: „Es tevi mīlu, Gerij!”

Papagaiļa attapība un nekaunība bija iemesls pāra divus gadus ilgušo attiecību izbeigšanai. Nespēdams klausīties konkurenta vārda nemitīgajā daudzināšanā, Kriss šķīrās arī no pļāpīgā putna.

„Man nebija ne drusciņas žēl neizdevušos attiecību ar draudzeni, taču esmu neapmierināts, ka biju spiests šķirties no papagaiļa,” teica tā nelaimīgais īpašnieks. „Es zinu, ka varēšu aizmirst savu draudzeni, bet papagaili gan ne!”

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu